Затримати подих

Свобода Страсти
Затримати подих й віддатись природі,
Високими горами йти в самоті.
Відчути голками свій вдих на морозі,
Відчути тепло, що по тілу біжить.

Затримати подих, побути тим сонцем
Яскравим і очі відкрити свої,
Назустріч свободі думок на безкраї
Вершинами йти по небесній стезі.

Затримати подих, не бути собою,
Ввійти в рівновагу з єдиним одним.
Прийняти відчутне й не чути хвилини,
Поринути в схили, створити покій.

29.01.18