My Zoo. A turtle In English and Russian

Алла Кердман
I have an old and naughty turtle,
It doesn’t like my satin kirtle.
To avoid ringing screech
I used to take it to the beach.

22.02.18

Моей капризной черепашке,
Не нравятся мои рубашки.
Чтоб избежать  ажиотаж
Отнесу ее  на пляж!

23.02.18