У тата день народження -песня-детская-

Василий Галас
* Обращайтесь за нотами.

* Музыка Ивана Мадяра.

У тата день народження!..
Веселки на душі!..
Готові подаруночки,
букети і вірші.
Приємно ми хвилюємось,
и тато - навзаєм.
У день такий - родина - ми
ще ближчими стаєм.

Приспів:
І серденько виспівує,
і серденько сурмить.
Як жаль - що день народження
одна щаслива мить...
(можна 2 рази)

Свого про тата татові
я розповім вірша!..
Хай щиро нами знов його
милується душа.
Яке сум'яття мамине -
казати зайвина.
Без меж у тата нашого
закохана вона.

Приспів.

Лютий 2018