Украинский Гарик 480

Владислав Красса
Український Ґарик 480


За мотивами І. Губермана

Прожив життя, як дилетант —
Не мав ні знань, ані системи.
Зате писав я не диктант,
А дуже вільний твір без теми.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".