Так зорi зiйшлись...

Людмила Аристархова
Не бiйся поразок
ти кожної митi,  –
шептав менi вiтер –
зневiра та блазень.
Так зорi зійшлись:
сум кружляє довкола,
бо слово двiйник
знову падає долу.
Дзвенять, як цимбали,
мiж гiр зорепади,
їм варто зіграти,
про те, як страждали…
Я – мавка, ти – блазень,  –
/зi слiв в оксамитi/
в безмежнiм блакитi
за фразою фраза…

25.02.2018