Стишок-четверишок. Оптимистическое

Владислав Красса
Віршик-четвіршик. Оптимістичне.

Вже своє існування смакую.
Вже події — веселі й смішні.
За здоров’ям постійно слідкую,
Щоб гарнішим лежати в труні.