***

Оксана Малиновская 2
А знаєте, як хочеться мені
Спинити війни всі на світі.
Аби народ життям  своїм радів
І не лишались сиротами діти...

Щоб не ходив між люду страшний снід,
Туберкульоз і кір, і гепатити...
Щоб лиш любов скрізь квітла на землі,
Її покрововом всі були укриті.

А знаєте, як хочеться мені,
Щоб не було довкола злості,
Лише добром наповнювались дні,
Всміхалось сонце нам із високості.