***

Оксана Малиновская 2
Знов перед сном я думаю про тебе
Серденьком всім я так тебе люблю.
Бо ти, як сонце, й неосяжне небо,
До тебе душу тихо притулю.

І хай ніхто, ніхто того не знає
Звідкіль прийшов і як твоє ім'я...
Та я кохаю, я тебе кохаю,
Бо ти розрада у житті моя.