***

Оксана Малиновская 2
Люблю тебе, о мужній мій народе,
Душею й серцем всім своїм.
Ти йдеш у бій за правду і свободу,
Женеш заброд із рідної землі.

Я вірю в те, що ти, таки незламний
І скоро вже дійдеш до перемог..
І всі здійсняться світлі сподівання
І мирні дні з небес пошле нам Бог.