Билингва

Михаил Марусин
Я буду волоцюгою гидотним,
з балдою замість дупи, навпаки,
якщо ти там, за третім горизонтом,
малюєш інше небо та зірки,
якщо ти палиш інші сигарети,
і ввічливі менти, і правий суд,
і лицарі у полi інтернету
обурену піхв’янку не несуть.

Я снова говорю с тобой об этом,
и множатся порожние торпеды
зелёных, одинаковых посуд.