***

Алла Повх
Коли мене ти покохаеш
Так віддано
І ніжно без жалю
І вигідно мене за все
Ти вибачаеш де
Полишаєш молодість свою
Відверто той букет надії
Троянди цвіт доріжка
Розсяйна вітер в обличчя
І писенна мрія
Лиш пісня соловя
В далекому за мислинім
Тумані у мудрості ми
Бачимо віки
І спогади в родинному
Дурмані великим днем
Де стрімно йде в роки