Калитка - english

Евгений Ратков
When the stars will do  the first light,
When the evening will be dark and blue,
And the branchy bird cherry of white
Will be there decorated by  dew -

Open the gate in the old lush garden,
Then come in covertly - you'll must seem as a shade,
Don’t forget some cape  of darkness,
Put the lace on your beautiful head.

Where the branches are woven thickly,
Waiting  for you  I’ll be hidden and mute,
At  the gazebo  -  it won’t be quickly -
Lace from sweet lips by me will be removed.

Open the gate in the old lush garden,
Then come in covertly - you'll must seem as a shade,
Don’t forget some cape of darkness,
Put the lace on your beautiful head.


===================================================
Калитка
Музыка: Обухов А.
Слова: Будищев А.

Лишь только вечер затеплится синий,
Лишь только звёзды зажгут небеса,
И черёмух серебряный иней
Жемчугами украсит роса.

Отвори потихоньку калитку
И войди в тихий сад, словно тень,
Не забудь потемнее накидку,
Кружева на головку надень.

Там, где гуще сплетаются ветки,
У беседки тебя подожду,
И на самом пороге беседки
Кружева с милых уст отведу.

Отвори потихоньку калитку
И войди в тихий сад, словно тень,
Не забудь потемнее накидку,
Кружева на головку надень.

Не забудь потемнее накидку,
Кружева на головку надень.