Ты ведаеш?

Кот Арбузный
Ты ведаеш
Гэта балюча
Калі адштурхнуў мяне шмат разоў.
Ты ведаеш
Гэта бясконцы
Бясконцы шэраг з цемры і доўгі боль
Я спрабавала, канешне, я спрабавала
Стаць табе найлепшай на амаль што жыцце
Стаць коцікам, зайчыкам, малай
Але ж атрымалася?
Да пайшло яно ўсе!
Гэта гульня - без этапаў і правіл
Нам ніхто не сказаў, што будзе ў канцы.
І хто з нас выгарыць нават у самым пачатку
А бог на нябесах рыдае і з сарказмам хрыпіт "малайцы".
Мы сдуліся, выгарэлі, з'елі друг друга
Істэрычна крычым, кабы хтосьці пачуў.
Толькі цемра ўвакол. І няма анікога, ні ліхтарыка нават- мабыць, вецер задуў.
Мы сламіліся і дакацілеся.
Але ж я кахаю цябе да сіх пор.
Гэта і факт і паскрыптум пасмертны
Таму што ты толькі мая
Любоў.