Крила

Алена Скиба
Я   не люблю   історію  Асоль,
Вона  така   солодка,
Та  наївна,
Я  не   люблю    вітрил пурпурних   крій,
Я   мрію  мати  не вітрила,
Крила,
Розкішні, білі,
Сильні,  з  золотим
Напиленням  смерканням і  світанку,
Я не  чекаю   капітана  ні,
Чекаю   кави   в ліжко просто  зранку,
Чекаю  квітів   польових   букет,
Чекаю   просто  вчинків без сюжету,
Чекаю   того  хто   в душі  поет,
Хто  крилам    дасть  моїм   легко  лету!      
28.02.2018