Весняна вiхола

Олександр Мачула
Прийшла весна, та снігу в пояс
лишила щедра нам зима.
І дівка ледве тягне голос,
наскрізь її мороз пройма.

Мете, хурделить, люто свище,
ростуть замети навкруги.
Гуляє, бавиться вітрище,
все перетрушує сніги.

Весняне забарилось сонце,
сховалось в сніжній куряві.
Лиш розмальовує віконця
мороз-художник… Селяві!

01.03.2018