Стишок-четверишок. Спокойствие

Владислав Красса
Віршик-четвіршик. Спокій.

За мотивами Аяз Амир-ша

Втрачені дні і безсоння вночі
Спокій замкнули, забравши ключі.
А без ключів цей замок не відкрити.
Що ж, доведеться без спокою жити.