Я вклонюся людям низько...

Владимир Прохода
Я вклонюся людям низько,
До землі,
Всі рядки  про Неньку близькі,
Світ в пітьмі!

І мене ятрить ця рана,
Біль війни,
План підступного тирана,
Сатани...

Заблукав, утратив віру
Простий люд,
Наша Ненька хоче миру,
Вільній труд.

Щоб сади цвіли усюди,
Лунав спів,
Щоб жили на повні груди
Донбас, Львів!

Все повернеться я знаю,
Бог простить,
Заспіває знову в гаю,
Засвистить...


 П.В.М.     10.02.2018г.