Згода

Виктор Зиновьев
Просить якось мала доня
Свою маму й тата,
Щоб сестричку їй купили
І назвали Ната.
Мати хитро посміхнулась.
Батько одвів очі.
А та знову маму сіпа  -
Я сестричку хочу.
Мати каже: «Я сестричку
Хочу теж купити.
Та за неї купу грошей
Треба заплатит.
А де ж, доню, такі гроші
Мамі й тату брати?
Доня глянула сердито -
Ну купіть хоч брата!