Украинский Гарик 483

Владислав Красса
Український Ґарик 483


За мотивами І. Губермана

Тікав від бід і зайвих потрясінь.
Щосили біг, метався, заїкався —
свою хотів я перегнати тінь,
та тільки все об неї спотикався.