02, 03, 2018

Светлая Две Тысячи 10
Расчараванне ...
Вясна, надзеі, зноў каханне...
Радзіма... Беларусь...
Падзеі, разарваныя на круг ...
Каб кожны мог
У свой кішэнь
Пакласці ...
Хоць кавалак...
Ідэйныя бо хутка
Вымруць...
І застанецца
Проста...
Проста статак...