Так солодко й нiжно

Дима Войтович
Люблю кохати тебе коханням серця свого,
Так солодко й ніжно,
Але коли ти прийдеш, кохання моє?
Чи будеш моє? Чи чиє?
Але буду кохати солодко й ніжно,
Так як вбивають людей!
Буду чаруватись красой без очей,
І скільки б не прошло би ночей,
Обнімати я буду тебе!