***

Алла Повх
Пташка співоча
У лузі білі
Лілеї в саду
І водоспад у нарузі
Сакури цвіт на яву
Білі троянди в кохнні
І у росі марина
Цвіт волошковий
В картині замок
Стоїть у віках і у
Руїнах створіня
Де у росі білий цвіт
І у солодкій спокусі
Вітер несе
запах всім