Дива природи

Светлана Камышная
Дід Мороз зробив сюрприз,
Сніг посипав зверху вниз,
В день жіночий завітав,
Лиш весну він не застав.
Легковажна десь гуляє,
Час іде не помічає.
Замість квітів кучугури,
Дід приніс - нема культури!
Всі жінки Весну чекають,
Сонця ждуть, зовуть, благають,
Ми стомилися від Діда,
Хай уже додому їде,
Недоречний той візит,
Переплутав час той дід.
Щось в природі є не так,
Чи шуткує хтось, чи знак,
Тож вдягаємо вбрання,
І на свято навмання,
Оголяємо плече,
Може Дід Мороз втече? )
03.03.2018