На всяк справи ц на

Светлана Камышная
На всяку справу завжди є ціна,
На кожне слово є своя оцінка,
На кожну думку, вже ідуть з давна,
Свої думки, а в них свої відтінки.
Та головне, чи так воно, чи ні,
Єдине, що насправді буде вірним,
Любов, яка завжди буде в ціні.
Це основне для чоловіка й жінки.
Ми любимо і здатні все прийнять,
Пробачити, і легко зрозуміти!
А коли ні, то не цікаво знать,
Для цього слід по-справжньому любити.
І щоб не трапилось, на те воно життя.
Пройти його завжди буде нелегко,
Кохання хай не згасне багаття,
І все це розуміє лише дехто.