Знакова под я

Светлана Камышная
У житті своєму так не плакала,
Та сталася подія дуже знакова,
Не краща, не буденна, доленосна,
Коли на тлі її усе відносно.
Коли життя і смерть у поєдинку,
І ти стоїш між ними, як краплинка.
Допомогти б, та не моя в тім влада,
І відчуваю що я безпорадна.
І сльози лються змінюється світ,
Я так втомилась від всіляких бід.
Які зійшлися наче на весілля,
І напоїли тим ворожим зіллям.
А я в сльозах топлюся й розумію,
Що змінювати долю я не вмію.