спокусливо

Шевченко Татия
пускаю бісиків, ловлю на гачок твій погляд
червона сукня, блискуче взуття
милий, в мене власний світогляд
я норовлива, граю життям

шаленою пристрастю горять карі очі
поставиш на чорне свої почуття?
приходжу у снах до тебе щоночі
ти мрієш пірнути в моє забуття

я граю словами, краса моя - злочин
нестерпне дівчисько, любов твоїх мрій
бажання мої чомусь завжди пророчі
спокусливий погляд з-під опущених вій