Новий р к

Светлана Камышная
Новий рік! Новий рік! Новий рік!
То яскраве є свято-радість.
Новий рік, новий лік, Новий рік,
Подаруй всім любов і благість.

Хай зростає надія всіх,
Хай мета піднімає вгору,
Хай лунає веселий сміх,
Хай минає нудьга і горе.

Хай заселиться щастя в дім,
Подарує всім мандаринки,
Може ознака його в тім,
І звичайно не без ялинки.

Хай закохані будем ми,
У життя яке має бути,
Хай на мить станемо дітьми,
Щоб думками це притягнути.

Рік собаки до нас іде,
Насторожі щоби стояти,
Він до миру нас приведе,
І скінчаться нарешті втрати.
Новий рік, новий лік, Новий рік!
Він лікує що в нас боліло,
Ми прикрасимо твій поріг,
Щоб життя твоє нас зігріло!

Хай сніжок нам відбілить світ,
Розмалює мороз віконце,
Всіх вітаю, усім привіт,
Від мене і від друга Сонця!)))