Go, Nigger, Go...

Дмитрий Рудаков
Go, nigger, go
To better place you known
Sunshine is really good for run.
Go, nigger, go
We’re  just looking for
Place  where is get to fun
Go, nigger, go
What is your life a goal?
Ask me  I know the answer one
Go, nigger, go
Fast  or may be slow
But snow now is calming down
Go, nigger, go
Having sold  your own soul
To the place where is get to fun