***

Анна Щидловская
Весняний  дощик дріботить.
Ледь чутно. Тиша загусає.
Усе, що мучило,  в цю мить,
як  пережитий день, згасає.

Нема ні суму, ні жалю.
Настоянку п`янкої тиші
у склянку вечора наллю.
І навіть роздуми облишу.

І відпочину залюбки.
А час застигне нерухомо.
Лише римовані думки
кудись плистимуть несвідомо.