Клонуe знов серце ординцiв набiги

Прокопенко Юрий
Клонує знов серце ординців набіги,
Тримайся, як можеш, о розуме мій!
Збирай вояків і шукай в кармі збіги,
Можливо відчуєш з легендами міф.
А ні, то сплюндрованим буде натхнення,
Димовищем їдко наповниться синь.
Зникатимуть вкотре героїв імення,
Лишень попіл скрізь, куди оком не кинь.
Полон і тавроване рабство чекає,
Розорена думка, ще й п’явкою щем.
Знайди послідовність споріднену з раєм,
О розуме мій, ти розбитий ущент. 

20:04, 05.03.2018 рік.

Зображення: http://www.aintitcool.com