Новор чне в тання

Мария Круль
Ось знову рік кладем в сніпок,
Тугий, мов зрілий колосок,
Так день до дня,до року рік,
І з тих сніпків складаєм вік.

Хтось тільки поле засіває,
А хтось дорід уже збирає,
І кожен порА СВОЮ ниву,
І решитує СВОЄ жниво.

Цвіте весна, сміється літо,
Он осінь сонечком зігріта,
Знов снігом сіється зима,
Життя іде хай не дарма.

Хай золотяться колоски,
Щасливі множаться роки,
Багатим буде урожай,
І пишним долі коровай.12/29/2017