Синочку

Грегори Карабаза
Дитинка наша ти маленька,
Тобi бажаю я гарненьку
Зiрочку в небi, й щоб вона
Скрiзь по життю тебе вела.

Здоров’ячка тобi й наснаги.
Не вiдчувати щастя спраги.
Коханим бути та кохати
У снах до мрiй чудних лiтати.

07.12.2008