Ти тiльки вiр

Людмила Дзвонок
Не хочу спати, хоч уже запізно,
Думками полетіла, де ти є.
Моє сердечко, справді, не залізне,
Твій біль, коханий, в ньому віддає!

Читаю, як і завжди, Боже Слово,
Що вказує дорогу від нещасть.
Молюсь за тебе я цілодобово
І вірю в те, що зцілення Бог дасть.

Бог не людина, робить те, що каже,
А каже Він мені: «Молись не раз,
Став огорожу перед духом вражим!» -
То я й виповнюю сумлінно цей наказ.

Бог зна, що каже, бо ж молитва діє,
У Світі Духа перемога вже.
Володар Бог, то всім і володіє,
Ти тільки вір: тебе Він вбереже!
                11.03.2018

Картина із Інтернету