А я нiчого не хотiв...

Владимир Прохода
А я нічого не хотів,
Лише дивився в Ваші очі,
Душа благала почуттів,
Щоб не самотні були ночі...

Бо Ви, як зірочка ясна,
Мене вражали своїм сяйвом
І Вами дихала Весна,
Але розмова була зайва...

Старенький бавив нас рояль,
Чарівна музика Шопена,
Замало часу нам на жаль,
Коротка мить ще незбагненна...

І я нічого не хотів,
Лише дивився в Ваші очі,
Бо Ви прийшли із моїх снів,
Таких далеких і пророчих...


  П.В.М.        12.03.2017г.