Трава п д сн гом

Алла Повх
Трава під снігом
Вітер з моря
Трава під снігом
Туга й біль
Душевні рани
Кровоточать і
Друге дихання
Бринить в відвертому
Задуманім чиканні
Печалі у образі
Море цвіт
Веселий сон
У мариві в мовчанні
Трава під снігом
Гомонить старі
Думки і мудре
Слово литить
Не наче птаха в
Височінь і за
Грава тим
Щебитом знаьомим
Трава під снігом
Ще лижить