Час пiднесення

Прокопенко Юрий
Раділо серце… Я тобі складав сонети,
Шукав з епітетів довершений смарагд.
І навіть снами розкривав якісь секрети,
Немов оракул був, немов найкращий маг.
Мережив знов світи любов’ю оповиті,
Де кожна мить здавалося тримала пульс.
Які ж чарівні ці прекрасні й щирі миті!
Любов уміло й ніжно прокладала курс.
До смужки неба, де окрилені мотиви
Давно піснями пробудили Сонця схід.
Нарешті час настав піднесення щасливий,
Весни завзятої нестриманий прихід!

19:32, 13.03.2018 рік.

Зображення: http://ukrimport.com