Украинский Гарик 489

Владислав Красса
Український Ґарик 489


За мотивами І. Губермана

В рокИ кошмарів звичних і рутинних,
що повсякденні, як до чаю бублики,
страшніші за неляканих кретинів
одні лише залякані розумники.