Повiр у себе

Вера Бондаренко-Михайлова
Гадала,що зцілю твої я болі.
Усі жалі і смуток  утоплю.
Та досі  ще  лишаєшся в неволі –
Із мілини  не вийти кораблю.

Яка ж напасть пошматувала душу?
Завдала серцю нищівний удар?
І я тепер оплакувати мушу,
До ран тих притуляючи нектар.

Тож спий його , як противоотруту.
Прийми рятунок від  жалючих чар.
Відчуй ти свою душу, вже розкуту.
...Злети, немов до сонця той  Ікар.

Повір у себе,  радощами впийся.
Відчуй наснаги зоряний потік.
І для обіймів теплих знов відкрийся.
І щастям упивайся вже  повік.