З тобою в цю хвилину

Людмила Дзвонок
Коханий мій, моє серденько,
Думками знов до тебе лину,
Знаходишся ти не близенько,
Та я з тобою в цю хвилину!

В моїх молитвах цілоденно,
Молю невпинно про здоров’я,
Щоб час минав оцей стражденний...
Господь з тобою, в узголов’я!

В моїм сердечку зараз тихо -
Це гарний знак, і я вже знаю:
В нім неспокійно, коли лихо,
Тоді в нім миру я не маю!

Серця ж бо наші чують краще,
В них особливий слух, духовний,
То й прислухаюся я завше
До тонів серця, невимовних!

Бог з нами, любий, вірю твердо,-
Він захист наш і наша поміч,
Тому й молюся щиросердо,
До Нього руки вдень і щоніч!

... Коханий мій, моє серденько,
Думками знов до тебе лину,
Знаходишся ти не близенько,
Та я з тобою в цю хвилину!
            14.03.2018