Усе ось тут

Катерина Жебровська
Усе – ось тут…
Неначе на долоні,
Всі радощі і труднощі буття…
Німі вуста співають…
Грають дзвони,
Висвячуючи шлях у не-буття…

Порожній зал
Не стогне звично «Браво!»…
І серце вже не б’ється, не щемить…
Тунель-портал…
Подалі від вистави…
Політ не довгий… Мить… Ще мить… Ще мить…

Скінчився бал
Земного лицедійства…
Пожовклі зморшки – досвід не-свобод…
Дев’ятий вал –
Страждань холодне вістря…
І тиша мрій у просторі свобод…

15.03.2018