Особисте

Алена Скиба
Він  людина  близька   за змістом,
Трохи  більше  ніж іншим,  мені,
Стівен  Хокінг- це   особисте,
Знаю, я як життя, каже  -Ні!
Ви  влаштовуете   флешмоби,
Панікуете   від проблем,
А  ви  спробуйте наче   Хокінг,
в цьому   світі   прожити   день!
І   тоді  всі  ваші   проблеми,
Всі  депресії   зникнуть    за мить,
Ви   побачите   світ    не темний,
Всіма  барвами   він   блищить!
Навіть  тим  хто  довічно скутий,
Хто   живе    з тавром  ІНВАЛІД
Він  всміхається   добрі  люди,
Лиш  цінуйте  життя  кожну  мить!
15.03.2018