***

Рахим Карим
;имоя ;илмаса, майли, ту;ишган,
Ёнингни олмасин, майли, ;ариндош.
Миллатдош кулса ;ам, майли, уришса,
;ўшилиб урмаса бўлгани ;ондош.

Майли, ;араб турсин тепангда кулиб,
Ажаб бўлсин десин, келиб тегса тош.
Алам ;илмас, ;атто ;олсанг-да ўлиб,
;ўшилиб тепмаса бўлгани ;ондош.