Стишок-четверишок. Буду радоваться

Владислав Красса
Віршик-четвіршик. Радітиму.

Уже втомився від метаморфоз.
Просити буду в Господа склероз.
Радітиму такому афоризму:
Що менше знаєш — більше оптимізму.