Дурiнь, думкою багатий

Виктория 75
                Дурінь, думкою багатий,
На печі лежить у хаті.
Мрії  тісно  оповили,
Виростають в нього крила.

Тільки  щось вовки голодні
Вже завили не природно.
Поспішають до оселі.
В дурня думки невеселі.

Він мерщій біжить із хати,
Треба якось виживати!
Шити, прати, полювати?
Може, вірша написати?!!!

Тільки де знайти  оплату?
Десь шукати  мецената!
Часу  обмаль  залишилось –
Ще  бажання не здійснилось!

        15.03.2018