Iди до мене, поспiшай

Владимир Багарт
Іди до мене, поспішай,
Як хмара я один розтану
З попутним вітром вирушай,
Чекати я не перестану

Я бачу в сяючій дали
Біліють мрій моїх вітрила
І чайок блискавичних крила,
Що проводжають кораблі

І там, десь в імлі, де вода
Уже небесної блакиті
Світанку пролітають миті
Не зупиняючись, шкодА

Живу я марно як і ти,
Не відчуваючи любові,
А щастя, як його знайти?
Її не маючи в основі.