Надiя Украiни

Светлана Чернышенко
Надія Савченко,
- надія України!
Рішуче діє, йде за кроком крок.
Всі люди вірять,
що здійсниться твоя мрія.
З тобою весь український народ!

Не відступай, та йди вперед сміливо.
З твердою вірою до власної мети.
Мета твоя- свободна Україна!
Звільни її від клятої чуми!

Ти мужня, горда, сильна та вродлива.
Ти народилася зі зброєю в руках.
Врятуй своїх братів від геноцида!
Твоє ім'я у кожного в серцях.

Ти долей обрана на боротьбу нестримну.
Сучасна Жана Д'арк, міцний боєць.
Ти за собою поведеш усю країну.
Чекає ворогів страшний кінець!

Тремтить гидота вся,
бо близько вже Надія!
Як таргани розлізлись по куткам.
У грудях Наді серце справедливе.
Здійсни свій намір,
свій патріотичний план!

16 марта 2018г.@