Э. Дикинсон. 1326. Our little secrets slink away

Ольга Денисова 2
1326(1874)
Наши маленькие тайны
Перед Божьей – пустячок –
Он – не то, что мы – молчанье
Держит триллион веков –
Но – забыв про все – в восторге
Выдать тайное в глаза –
С этой сладостью под солнцем
Ничего сравнить нельзя –
15.03.2018



1326
Our little secrets slink away -
Beside God's shall not tell -
He kept his word a Trillion years
And might we not as well -
But for the niggardly delight
To make each other stare
Is there no sweet beneath the sun
With this that may compare –