Уртамизда - му аббат!

Рахим Карим
Ўртамизда - ша;арлар,
Ўртамизда - океан.
Ўртамизда ой, йиллар,
Ўртамизда чўл, чаман.

Ўртамизда - иш;, ;ижрон,
Ўртамизда – ўрмонлар.
Ўртамизда – ;аяжон,
Ўртамизда – кўз ёшлар.

Ўртамизда – бор ў;ил,
Ўртамизда – шодлик, дард.
Ўртамиздан – сарсон дил,
Ўртамизда - му;аббат!