Птаха

Грегори Карабаза
Лише я ті хвилини пам ятаю,
Той лиш день залишився в мені
Лише в травні серце наповняють
Співи птахи на моїй руці.

Я стояв. Вона на руку сіла.
Тепла ніжна гарна і струнка,
Біль душі собою загасила,
Заспівавши, що прийшла весна!
(13.05.16)