Вjдвjдай рjдний край!

Валентина Вересоцкая
Спогади променем линуть.
Де ви поділися друзі мої?
Одні живуть в Україні
На рідній нашій землі.

Інші в містах,за кордоном.
Покинули рідний свій край.
Та линуть простором дзвони.
Не забули тебе!Приїжджай!

Покинь всі нужденні справи.
Відвідай свій рідний край!
Зустрінеш вечірні заграви!
Побачиш весняний розмай!

Отримати таку насолоду!
Душевну.Справжнісінький рай!
Побачити весняну вроду!
Чекаєм! Мерщій приїжджай!

Березень 2018